Wattbike

Wattbike

Wij van Triper4mance zijn er alvast van overtuigd dat investeren in een vermogensmeter zonder meer de beste investering is die je kan doen als je je fietsprestatie wil verbeteren. Koop je een vermogensmeter bij ons dan bepalen wij voor u gratis uw trainingszones (op basis van vermogen) aan de hand van een fietstest. Op die manier train je als een echte pro, succes gegarandeerd!

De Wattbike is één van de meest geavanceerde indoor fietstrainers. Hij is ontwikkeld door wielercoaches en wetenschappers om:
- 'echt' fietsen te simlueren.
- de eerste fabrieks gekalibreerde indoorfiets op de markt te zetten.
- accurate betrouwbare feedback te geven over de geleverde prestaties.
- accurate weergave en technische feedback van kracht en vermogen.
 
Natuurlijk, het gevoel van vrijheid tijdens fietsen in de openlucht is onweerstaanbaar. Maar de Wattbike komt dichtbij en bovendien biedt de Wattbike mogelijkheden die op een echte fiets moeilijk te krijgen zijn, of alleen voor heel veel geld.
De Wattbike is zeer veelzijdig en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Je kan bij ons de indoortrainers vrijblijvend uittesten.

Wattbike Pro

Wattbike Pro

De Wattbike Pro heeft een weerstandbereik van 0-3750 Watt. Daarmee is hij geschikt voor individuele trainingen van fitte individuen tot toprenners en topsprinters. Krachttraining, sprints en het simuleren van (zware) beklimmingen behoren tot de dagelijkse gebruiksmogelijkheden van de Pro.

Prijs = 3370€

Wattbike trainer

Wattbike trainer

De Wattbike Trainer heeft een weerstandbereik van 0-2000 Watt. Dat maakt hem geschikt voor junioren, trainingen met hoge rpm, revalidatie, groepsles en meer algemeen gebruik, zoals bijvoorbeeld in het sportcentrum. Door gebruik van de magneetrem kun je met de Trainer een groot deel van het weerstandbereik van de Pro halen. Alleen kun je bij een zelfde omwentelingssnelheid met een veel lager weerstand beginnen waardoor de Trainer voor een veel grotere doelgroep geschikt is.

Prijs = 3370€

Huren

Huren:
Je kan bij ons ook een Wattbike huren voor 95€. Of je nu in de winter binnen wilt overwinteren, revalideert van een blessure of de Wattbike wilt proberen alvorens hem aan te schaffen, huren is de oplossing!

Voorwaarden:
- De minimale huurperiode is drie maanden, daarna wordt stilzwijgend per maand verlengd tegen hetzelfde maandbedrag.
- De borg bedraagt € 250,-. Dit bedrag wordt gerestitueerd na inlevering van de Wattbike zonder schade of bij aanschaf van de Wattbike.
- De eerste betaling bestaat uit 3 maanden huur en de eenmalige borg. Vervolgens wordt automatisch per maand de huur geïncasseerd van het opgegeven  rekeningnummer.
- De Wattbike kan opgehaald worden in Pulderbos.
- Wil je de Wattbike aanschaffen dan wordt de helft van de betaalde huur in mindering gebracht op het aanschafbedrag.

Wahoo

Wahoo kickr

Wahoo KICKR trainer

U verwijdert uw achterwiel, hangt het frame in de KICKR power trainer en u bent klaar voor een stabiele uitdagende rit. De KICKR meet het vermogen, snelheid en afstand. Gebruik uw iPhone, iPad, Mac of laptop om de weerstand voor een training of virtueel wielerparcours in te stellen. Indoortraining is nog nooit zo veelzijdig en plezierig geweest!

 

Prijs = 1299,99€

CYCLEOPS

Cycleops

U bent op zoek naar dé ideale fit volgens uw afmetingen. U eist een uiterst doelgerichte training. U verlangt naar de meest realistische ritweergave. In essentie , wilt u dat ieder aspect van uw indoortraining wordt nagebootst zoals deze zijn buiten,

Klinkt u bekend in de oren ?

De Phantom 5 is voorzien van verschillende aanpassingspunten, een ultranauwkeurige weerstands unit en een speciaal ontworpen frame die bestand is tegen de zwaarste Tour De France sprints. Dit systeem voor professionele atleten én is tegelijkertijd gemakkelijk instelbaar voor eender welk niveau fietser.

• Bluetooth Smart EN ANT+ compatibel.
• Gecontroleerde weerstands technologie voor precieze regeling van kracht, hellingsgraad en versnelling
• PowerTap technologie biedt +/- 1.5% nauwkeurige powermeting.
• Integreert naadloos met CycleOps VirtualTraining.
• Nauwkeurige controle van weerstand om ieder type training uit te voeren.
• Vier punts aanpassing om identieke fit van uw echte weg/mtb originele fiets te kopieren.
• Freewheel naaf laat toe om te stoppen met trappen zodat u eventueel kan recuperen tussen verschillende inspanningen.
• 30 kg wegend vliegwiel simuleert uw outdoor fiets gevoel perfect.
• Wegstuur voor optimale positie.
• Stalen frame and stabiel platform is ideaal voor sprint en/of klim trainingen.
• 2 bidonhouders inclusief zodat u altijd gehydrateerd blijft !
• Netsnoer , CycleOps zadel inclusief.
• Pedalen niet inbegrepen. Compatibel met standaard 19/6 pedaal as.

Phantom 5

Cycleops Phantom 5

Prijs = 2699€

Tacx

Tacx

Neo Smart

bekijk assortiment