Wattbike

Wattbike

Wij van Triper4mance zijn er alvast van overtuigd dat investeren in een vermogensmeter zonder meer de beste investering is die je kan doen als je je fietsprestatie wil verbeteren. Koop je een vermogensmeter bij ons dan bepalen wij voor u gratis uw trainingszones (op basis van vermogen) aan de hand van een fietstest. Op die manier train je als een echte pro, succes gegarandeerd!

De Wattbike is één van de meest geavanceerde indoor fietstrainers. Hij is ontwikkeld door wielercoaches en wetenschappers om:
- 'echt' fietsen te simlueren.
- de eerste fabrieks gekalibreerde indoorfiets op de markt te zetten.
- accurate betrouwbare feedback te geven over de geleverde prestaties.
- accurate weergave en technische feedback van kracht en vermogen.
 
Natuurlijk, het gevoel van vrijheid tijdens fietsen in de openlucht is onweerstaanbaar. Maar de Wattbike komt dichtbij en bovendien biedt de Wattbike mogelijkheden die op een echte fiets moeilijk te krijgen zijn, of alleen voor heel veel geld.
De Wattbike is zeer veelzijdig en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Je kan bij ons de indoortrainers vrijblijvend uittesten.

Wattbike Pro

Wattbike Pro

De Wattbike Pro heeft een weerstandbereik van 0-3750 Watt. Daarmee is hij geschikt voor individuele trainingen van fitte individuen tot toprenners en topsprinters. Krachttraining, sprints en het simuleren van (zware) beklimmingen behoren tot de dagelijkse gebruiksmogelijkheden van de Pro.

Prijs = 3370€

Wattbike trainer

Wattbike trainer

De Wattbike Trainer heeft een weerstandbereik van 0-2000 Watt. Dat maakt hem geschikt voor junioren, trainingen met hoge rpm, revalidatie, groepsles en meer algemeen gebruik, zoals bijvoorbeeld in het sportcentrum. Door gebruik van de magneetrem kun je met de Trainer een groot deel van het weerstandbereik van de Pro halen. Alleen kun je bij een zelfde omwentelingssnelheid met een veel lager weerstand beginnen waardoor de Trainer voor een veel grotere doelgroep geschikt is.

Prijs = 3370€

Huren

Huren:
Je kan bij ons ook een Wattbike huren voor 100€. Of je nu in de winter binnen wilt overwinteren, revalideert van een blessure of de Wattbike wilt proberen alvorens hem aan te schaffen, huren is de oplossing! Wel tijdig reserveren.

Voorwaarden:
- De minimale huurperiode is drie maanden, daarna wordt stilzwijgend per maand verlengd tegen hetzelfde maandbedrag.
- De borg bedraagt € 250,-. Dit bedrag wordt gerestitueerd na inlevering van de Wattbike zonder schade of bij aanschaf van de Wattbike.
- De eerste betaling bestaat uit 3 maanden huur en de eenmalige borg.
- De Wattbike kan opgehaald worden in Pulderbos.
- Wil je de Wattbike aanschaffen dan wordt de helft van de betaalde huur in mindering gebracht op het aanschafbedrag.

Wahoo

Wahoo kickr

Wahoo KICKR trainer

U verwijdert uw achterwiel, hangt het frame in de KICKR power trainer en u bent klaar voor een stabiele uitdagende rit. De KICKR meet het vermogen, snelheid en afstand. Gebruik uw iPhone, iPad, Mac of laptop om de weerstand voor een training of virtueel wielerparcours in te stellen. Indoortraining is nog nooit zo veelzijdig en plezierig geweest!

 

Prijs = 1299,99€

Tacx

Tacx

Neo Smart

De Tacx NEO Smart heeft een veel sterkere weerstandsmotor dan z’n concurrenten met een maximaal remvermogen van 2200 Watt en dus kan je zeer gericht trainen op klimmen en sprinten. De maximale hellingsgraad kan zelfs oplopen tot 25%! Durf jij het aan? Geen smoesjes meer, de trainer is via Bluetooth Smart en ANT+ eenvoudig te verbinden met een smartphone of tablet. Dit stelt je in staat om aan de slag te gaan met de nieuwste apps zoals Zwift, Virtualtraining of Kinomap, zowel via Android als via Apple. Tacx NEO Smart is de stilste, nauwkeurigste en meest realistische interactieve direct drive.

Prijs = 1255€

Product bestellen

Flux Smart

De Tacx FLUX Smart is een compacte en interactieve smarttrainer die erg sterk én snel presteert. Zelfs de kleinste veranderingen in weerstand worden vliegensvlug naar de benen doorgestuurd. Dit is ook logisch, aangezien de trainer uitgerust is met een zwaar vliegwiel welke een effect heeft van liefst 22,8 kilogram. Dit resulteert dan ook in de meest realistische simulatie ooit! De trainer werkt met een zogenaamde elektromagneet, wat bekend staat om het onderhoudsvrije karakter. Met behulp van de interne magneten wordt er zonder contact geremd waardoor het remmen muisstil is. Dankzij de magneetrem kan er een weerstand geboden worden die haast exact gelijk is aan de weerstand die je op de weg ervaart. Met een maximale weerstand van 1500 Watt zijn de mogelijkheden ontelbaar, hoewel afdalingen niet nagebootst kunnen worden. Deze weerstand kan in de virtuele wereld zelfs nog verhoogd worden, zodat je ook online kunt strijden tegen uitdagers die een trainer met motorrem gebruiken.

Prijs = 575€

Product bestellen

Genius Smart

Profiteer jij ook van een unieke trainingservaring met de Tacx Genius Smart? Deze interactieve trainer heeft een geavanceerd remsysteem dat een remvermogen van liefst 2000 Watt kan uitoefenen. Hierdoor kan een hellingsgraad van maximaal 20% gesimuleerd worden. Komt er een afdaling op de route? Dan zal de Genius Smart trainer je een zetje in de rug geven. Afdalingen kunnen gesimuleerd worden tot maximaal 5%, wat resulteert in de ultieme nabootsing van jouw favoriete routes.

Prijs = 595€

Product bestellen

Bushido Smart

Maak kennis met de revolutionaire en volledig draadloze Tacx Bushido Smart fietstrainer. De trainer is voorzien van een erg krachtige motorrem van liefst 1400 watt. Het is mogelijk om de mooiste beklimmingen van bijvoorbeeld de Alpen, de Pyreneeën of de Dolomieten na te fietsen aangezien de trainer hellingen met een stijgingspercentage tot maximaal 15% kan simuleren. Virtueel fietsen was nog nooit zo realistisch! De krachtige motorrem wekt zijn eigen energie op door middel van een dynamo. Dat is dan ook de reden dat je deze trainer ook stand-alone kan gebruiken en dus niet afhankelijk bent van een stopcontact. Ook een mooie bijkomstigheid: De Bushido Smart trainer kan de trapfrequentie meten zonder dat je hier een cadanssensor voor nodig hebt. Na een volledige omwenteling van beide crankarmen registreert de trainer de tijd, waaruit een cadans berekend wordt. 

Prijs = 545€

Product bestellen

Vortex Smart

Ga jij voor de Tacx Vortex Smart Fietstrainer, dan ga je voor een compacte en gebruiksvriendelijke fietstrainer. De Vortex Smart werkt met een zogenaamde elektrotrem die dezelfde weerstand simuleert als die je buiten ervaart. Deze krachtige elektrorem produceert een maximale weerstand van 950 Watt. Dit houdt ook in dat een maximale hellingsgraad van 7% nagebootst kan worden. Ideaal om ook de klimmersbenen nog eens extra de trainen. Met de Tacx Vortex Smart kies je de manier van trainer die bij jou past.

Prijs = 395€

Product bestellen

Booster

De Tacx Booster is voorzien van een krachtige magneetrem van 1050 watt. De meegeleverde Skyliner voorwielsteun houdt het voorwiel op zijn plaats en zorgt dat je fiets stabiel staat.

Prijs = 215€

Product bestellen

Satori Smart

De Satori Smart is voorzien van een krachtige magneetrem van 950 watt. De rem kan een stijgingspercentage van maximaal 10% simuleren. De meegeleverde Skyliner voorwielsteun houdt het voorwiel op zijn plaats en zorgt dat je fiets stabiel staat.

Prijs = 245€

Product bestellen

Blue Matic

De Tacx Blue Matic is meer dan slechts een instapmodel. Deze stand-alone trainer zet je in no-time zeer eenvoudig in elkaar, waarna je direct aan de slag kunt met trainen. De trainer wordt geleverd met een stuurschakelaar waarmee je de weerstand in tien verschillende standen kunt instellen. De trainer is uitgerust met een zogenaamde magneetrem van 700 watt, welke ervoor zorgt dat het vermogen toeneemt wanneer je sneller fietst of schakelt naar een zwaardere stand. 

Prijs = 145€

Product bestellen

Blue Twist

De Tacx Blue Twist Fietstrainer is een ideaal instapmodel voor de fanatiekeling die zijn eerste meters op een fietstrainer wil gaan maken. De Blue Twist heeft hetzelfde remsysteem als de Blue Matic, met als enige verschil dat er bij deze fietstrainer geen stuurschakelaar meegeleverd wordt om de weerstand te bepalen. Bij deze fietstrainer wordt de weerstand zeer eenvoudig handmatig ingesteld via een schakelaar op de rem zelf.

Prijs = 122€

Product bestellen

Upgrade Smart

Maak van je Tacx Smart trainer een VR trainer. Koppel je Smart trainer eenvoudig aan je Windows computer met de Upgrade Smart.

Het pakket bevat:

Tacx Trainer Software 4 Advance
Interface voor op het stuur
USB ANT+ antenne T2028

Prijs = 162€

Product bestellen

USB ANT+ Antenne

Met de Tacx Ant + USB Stick kunt u de Trainer Software 4.0 als upgrade gebruiken voor uw ergotrainer!


Specificaties Tacx ANT + USB Stick met Antenne
- 8 kanalen
- In combinatie met TTS 4.0 voor Windows 7 (64 bit) en Vista (64 bit).
- Inclusief antenne
- USB poort met ANT+ is geschikt voor MAC
- Let op: Tacx trainer software is niet compatible met MAC

Prijs = 45€

Product bestellen

Hartslagband

Deze waterbestendige Tacx Smart Bluetooth borstband communiceert draadloos via zowel ANT+ als Bluetooth Smart. Hierdoor kun je de sensor tijdens het sporten gebruiken in combinatie met bijna alle andere apparaten, zoals je sporthorloge, je tablet of smartphone met verschillende sport Apps, je Garmin GPS of een Tacx trainer.

Dit maakt het bijhouden van je prestaties nog eenvoudiger en leuker. Via ANT+ en Bluetooth Smart geeft de sensor je hartslaggegevens draadloos door. Je kunt de Heartrate belt gebruiken met de Smart trainers van Tacx, maar ook bij het buiten fietsen en bij andere sporten zoals hardlopen en fitness.

Prijs = 54€

Product bestellen

Trainerband MTB 32-559/ 32-584/32-622

De Tacx MTB trainerband is specifiek ontwikkeld voor het rijden op de hometrainer. Door de samenstelling van diverse materialen wordt oververhitting, slippen en slijtage geminimaliseerd.

Let op! Deze band is enkel geschikt voor de MTB.

Er zijn 3 maten: 35-559 / 32-584 / 32-622

Prijs = 36€

Product bestellen

Trainerband Race 23-622

Let op! Deze band is enkel geschikt voor de Racefiets (28 inch).
De trainerband is specifiek ontwikkeld voor het rijden op de hometrainer. Door de samenstelling van diverse materialen wordt oververhitting, slippen en slijtage geminimaliseerd.
Deze band past op elke racefiets met 28 inch velgen. (Dit wordt vaak aangeduid met 700x..C of ../622)

Prijs = 36€

Product bestellen

Zweetdoek voor smartphones

Tijdens een training zweet je veel. Transpiratievocht is agressief en kan een fiets, met name het balhoofd, aantasten (corrosie). De Tacx Sweatcover voor smartphones is een driehoekig zweetdoek met zakje voor de smartphone die de fiets tegen transpiratievocht beschermt en bedienen van de telefoon mogelijk maakt. Vervaardigd uit vochtopnemende materialen en gemakkelijk te (de)monteren. Past op iedere fiets. Geschikt voor verschillende telefoon formaten (lengte max. 138 mm, breedte max. 68mm).

Prijs = 22,50€

Product bestellen

Trainermat

De Tacx Trainingsmat is de ideale mat voor gebruik met je indoor fietstrainer. Dankzij het waterafstotende foam materiaal van 6 mm dik wordt je vloer uitstekend beschermd tegen krassen en beschadigingen. Daarnaast dempt de mat trillingen en geluid van je fietstrainer en heb je extra veel grip zodat je fietstrainer nooit weg zal glijden als je even wil aanzetten. De zwarte satijn look en het zilverkleurige Tacx logo geven deze trainingsmat een luxueuze uitstraling die perfect past bij je prachtige fietstraner!

Oprolbaar = 180x85x0,6cm

Opvouwbaar = 173x74cm

Prijs = 63€

Product bestellen

CYCLEOPS

Cycleops

U bent op zoek naar dé ideale fit volgens uw afmetingen. U eist een uiterst doelgerichte training. U verlangt naar de meest realistische ritweergave. In essentie , wilt u dat ieder aspect van uw indoortraining wordt nagebootst zoals deze zijn buiten,

Klinkt u bekend in de oren ?

De Phantom 5 is voorzien van verschillende aanpassingspunten, een ultranauwkeurige weerstands unit en een speciaal ontworpen frame die bestand is tegen de zwaarste Tour De France sprints. Dit systeem voor professionele atleten én is tegelijkertijd gemakkelijk instelbaar voor eender welk niveau fietser.

• Bluetooth Smart EN ANT+ compatibel.
• Gecontroleerde weerstands technologie voor precieze regeling van kracht, hellingsgraad en versnelling
• PowerTap technologie biedt +/- 1.5% nauwkeurige powermeting.
• Integreert naadloos met CycleOps VirtualTraining.
• Nauwkeurige controle van weerstand om ieder type training uit te voeren.
• Vier punts aanpassing om identieke fit van uw echte weg/mtb originele fiets te kopieren.
• Freewheel naaf laat toe om te stoppen met trappen zodat u eventueel kan recuperen tussen verschillende inspanningen.
• 30 kg wegend vliegwiel simuleert uw outdoor fiets gevoel perfect.
• Wegstuur voor optimale positie.
• Stalen frame and stabiel platform is ideaal voor sprint en/of klim trainingen.
• 2 bidonhouders inclusief zodat u altijd gehydrateerd blijft !
• Netsnoer , CycleOps zadel inclusief.
• Pedalen niet inbegrepen. Compatibel met standaard 19/6 pedaal as.

Phantom 5

Cycleops Phantom 5

Prijs = 2699€