Wattbike

Wattbike

Wij van Triper4mance zijn er alvast van overtuigd dat investeren in een vermogensmeter zonder meer de beste investering is die je kan doen als je je fietsprestatie wil verbeteren. Koop je een vermogensmeter bij ons dan bepalen wij voor u gratis uw trainingszones (op basis van vermogen) aan de hand van een fietstest. Op die manier train je als een echte pro, succes gegarandeerd!

De Wattbike is één van de meest geavanceerde indoor fietstrainers. Hij is ontwikkeld door wielercoaches en wetenschappers om:
- 'echt' fietsen te simlueren.
- de eerste fabrieks gekalibreerde indoorfiets op de markt te zetten.
- accurate betrouwbare feedback te geven over de geleverde prestaties.
- accurate weergave en technische feedback van kracht en vermogen.
 
Natuurlijk, het gevoel van vrijheid tijdens fietsen in de openlucht is onweerstaanbaar. Maar de Wattbike komt dichtbij en bovendien biedt de Wattbike mogelijkheden die op een echte fiets moeilijk te krijgen zijn, of alleen voor heel veel geld.
De Wattbike is zeer veelzijdig en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Je kan bij ons bepaalde indoortrainers vrijblijvend uittesten.

Wattbike Pro

Wattbike Pro

De Wattbike Pro heeft een weerstandbereik van 0-3750 Watt. Daarmee is hij geschikt voor individuele trainingen van fitte individuen tot toprenners en topsprinters. Krachttraining, sprints en het simuleren van (zware) beklimmingen behoren tot de dagelijkse gebruiksmogelijkheden van de Pro.

Prijs = 3370€

Wattbike trainer

Wattbike trainer

De Wattbike Trainer heeft een weerstandbereik van 0-2000 Watt. Dat maakt hem geschikt voor junioren, trainingen met hoge rpm, revalidatie, groepsles en meer algemeen gebruik, zoals bijvoorbeeld in het sportcentrum. Door gebruik van de magneetrem kun je met de Trainer een groot deel van het weerstandbereik van de Pro halen. Alleen kun je bij een zelfde omwentelingssnelheid met een veel lager weerstand beginnen waardoor de Trainer voor een veel grotere doelgroep geschikt is.

Prijs = 3370€

Huren

Huren:
Je kan bij ons ook een Wattbike huren voor 100€/maand. Of je nu in de winter binnen wilt overwinteren, revalideert van een blessure of de Wattbike wilt proberen alvorens hem aan te schaffen, huren is de oplossing! Wel tijdig reserveren.

Voorwaarden:
- De minimale huurperiode is drie maanden, daarna wordt stilzwijgend per maand verlengd tegen hetzelfde maandbedrag.
- De borg bedraagt € 250,-. Dit bedrag wordt gerestitueerd na inlevering van de Wattbike zonder schade of bij aanschaf van de Wattbike.
- De eerste betaling bestaat uit 3 maanden huur en de eenmalige borg.
- De Wattbike kan opgehaald worden in Pulderbos.
- Wil je de Wattbike aanschaffen dan wordt de helft van de betaalde huur in mindering gebracht op het aanschafbedrag.

Tacx

Tacx

NEO BIKE Smart

De Tacx NEO BIKE Smart (T8000) is een revolutionaire Smart bike ontworpen voor een ongekende, unieke en levendige ervaring. Zijn unieke features en design maken binnen fietsen verrassend realistisch en plezierig, en bieden tegelijkertijd een gemakkelijke manier om met je favoriete applicaties te trainen. Speciale features zijn: interactieve ventilatoren, geometrie van race- en triathlonfietsen, virtual shifting, stil nauwkeurig en krachtig, 4,5" display, besturingsknoppen, 2 USB opladers, telefoon- en tablethouder, pedaalkracht analyse, met en zonder netstroom te gebruiken, dynamische inertie en road feel & gear feel.

Prijs = 2599€

Neo 2T Smart

Tacx zet met de Tacx Neo 2T Smart T2875 de nieuwe standaard op gebied van fietstrainers; de Neo 2T Smart is de sterkste, meest accurate en stilste fietstrainer op de markt. De Tacx Neo 2T Smart T2875 vervangt de succesvolle Tacx Neo 2 Smart T2850 en is een sterk verbeterde versie van zijn voorganger.
Met de NEO 2T Smart heeft Tacx iets gecreëerd dat onmogelijk werd geacht: een volledig stille fietstrainer. Door de interne componenten opnieuw te ontwerpen, kon het geluid drastisch verminderd worden. Het geluid afkomstig van interne luchtverplaatsingen wordt nog meer gereduceerd en hetzelfde geldt voor de trillingen die worden waargenomen bij een lage cadans.
Het nieuwe motorontwerp van de Tacx Neo 2T Smart verbetert het rijgevoel enorm. Zo is het de ontwikkelaars bij Tacx gelukt om de motor van de Neo 2T een hoger vermogen te laten leveren, wat resulteert in de mogelijkheid om hogere weerstandsniveaus te genereren onder specifieke omstandigheden; een sprint of bij lage snelheden in een klim. De zeer krachtige weerstandseenheid kan hellingsgraden tot 25% en sprints tot 2200 Watt simuleren.
De pedaalslaganalyse kan nu worden bekeken met apps van derden die standaard ANT+ fietsdynamiek hebben. Hiermee kunt je de krachtverdeling tussen links en rechts optimaliseren en fietsprestaties verbeteren met de software naar eigen keuze. De Isokinetic en Isotonic training modus helpen je daarnaast je pedaalslag te verbeteren.
Tacx heeft ervoor gezorgd dat de Neo 2T T2875 standaard al geschikt is voor bijna alle typen racefietsen en mountainbikes, direct uit de doos. Adapters voor Quick Releases, 142x12mm en 148x12mm steekassen worden standaard meegeleverd. Voor de asmaten 135x10mm en 135x12mm zijn aparte adapters beschikbaar.

Prijs = 1299€

Flux 2 Smart

De Tacx FLUX 2 Smart (T2980) is een compacte en interactieve smarttrainer die erg sterk én snel presteert. Zelfs de kleinste veranderingen in weerstand worden vliegensvlug naar de benen doorgestuurd. Dit is ook logisch, aangezien de trainer uitgerust is met een zwaar vliegwiel welke een effect heeft van liefst 32 kilogram. Dit resulteert dan ook in de meest realistische simulatie ooit! De trainer werkt met een zogenaamde elektromagneet, wat bekend staat om het onderhoudsvrije karakter. Met behulp van de interne magneten wordt er zonder contact geremd waardoor het remmen muisstil is. Dankzij de magneetrem kan er een weerstand geboden worden die haast exact gelijk is aan de weerstand die je op de weg ervaart. Met een maximale weerstand van 2000 Watt zijn de mogelijkheden ontelbaar, hoewel afdalingen niet nagebootst kunnen worden. Deze weerstand kan in de virtuele wereld zelfs nog verhoogd worden, zodat je ook online kunt strijden tegen uitdagers die een trainer met motorrem gebruiken. Is geschikt voor fietsen met een lange kooi.

Prijs = 799€

Flux S Smart

De Tacx FLUX S Smart (T2900.S)   is een compacte interactieve direct drive trainer met een realistisch fietsgevoel. De Tacx Flux is het kleinere broertje van de Tacx Flux 2 Smart T2980. Met dank aan de snel reagerende slimme-elektronica en het vliegwiel van 7 kilo worden de kleinste veranderingen in weerstand direct naar je benen overgebracht. Elke klim wordt hiermee nagebootst voor een realistische fietservaring.

Prijs = 599€

USB ANT+ Antenne

Met de Tacx Ant + USB Stick kunt u de Trainer Software 4.0 als upgrade gebruiken voor uw ergotrainer!


Specificaties Tacx ANT + USB Stick met Antenne
- 8 kanalen
- In combinatie met TTS 4.0 voor Windows 7 (64 bit) en Vista (64 bit).
- Inclusief antenne
- USB poort met ANT+ is geschikt voor MAC
- Let op: Tacx trainer software is niet compatible met MAC

Prijs = 45€

 

Trainerband MTB 32-559/ 32-584/32-622

De Tacx MTB trainerband is specifiek ontwikkeld voor het rijden op de hometrainer. Door de samenstelling van diverse materialen wordt oververhitting, slippen en slijtage geminimaliseerd.

Let op! Deze band is enkel geschikt voor de MTB.

Er zijn 3 maten: 35-559 / 32-584 / 32-622

Prijs = 36€

Trainerband Race 23-622

Let op! Deze band is enkel geschikt voor de Racefiets (28 inch).
De trainerband is specifiek ontwikkeld voor het rijden op de hometrainer. Door de samenstelling van diverse materialen wordt oververhitting, slippen en slijtage geminimaliseerd.
Deze band past op elke racefiets met 28 inch velgen. (Dit wordt vaak aangeduid met 700x..C of ../622)

Prijs = 36€

Trainermat

De Tacx Trainingsmat is de ideale mat voor gebruik met je indoor fietstrainer. Dankzij het waterafstotende foam materiaal van 6 mm dik wordt je vloer uitstekend beschermd tegen krassen en beschadigingen. Daarnaast dempt de mat trillingen en geluid van je fietstrainer en heb je extra veel grip zodat je fietstrainer nooit weg zal glijden als je even wil aanzetten. De zwarte satijn look en het zilverkleurige Tacx logo geven deze trainingsmat een luxueuze uitstraling die perfect past bij je prachtige fietstraner!

Oprolbaar = 180x85x0,6cm

Opvouwbaar = 173x74cm

Prijs = 63€

Stages

Stages

StagesBike

De StagesBike is een soepele, stille elektronische weerstandseenheid die tot 2200 watt @ 130 rpm een verbluffend realistisch weggevoel biedt tot aan elke elektronische versnelling. Een extra groot vliegwiel zorgt ervoor dat klimmen, accelereren en uitrijden precies goed voelen. Standaard racebars en zadel inbegrepen - en beide kunnen worden verwisseld voor uw persoonlijke favorieten, inclusief aerobars.

Met micro-aanpasbare zadel voor- / achteraanpassing en stuurbereik / -stapel met lasergeëtste maatschalen, verstelbare shifters en crankarminstellingen variërend van 165 mm tot 175 mm, kunt u de StagesBike afstemmen om de pasvorm en het gevoel van uw favoriete fiets nauwkeurig te repliceren en haal het meeste uit uw binnenkilometers. StagesBike-shifters bevatten elektronische schakelknoppen en afzonderlijke ‘sprint'-knoppen. Rijders kunnen de functie van elke knop aanpassen en kiezen tussen verschillende virtuele aandrijflijnen die een verscheidenheid aan populaire fietsopstellingen simuleren. En met functionele remhendels en stuurknoppen is de StagesBike klaar voor de evolutie van indoor cycling.

De StagesBike is geoptimaliseerd voor de meest populaire indoor cycling platforms, waaronder Zwift, Trainer Road, Sufferfest en anderen, met ANT- en Bluetooth-connectiviteit voor alle bedieningsmodi. Twee USB-oplaadpoorten zorgen ervoor dat uw apparaten tijdens uw rit worden opgeladen, en een geïntegreerde verstelbare tablethouder maakt het gemakkelijk om de actie te zien.

Ontworpen door de indoor cycling experts met een fitnessstudio-kwaliteit Stages Indoor cycling frame voor onovertroffen stabiliteit en duurzaamheid, en een stille, onderhoudsvrije Gates Carbon riemaandrijving voor talloze kilometers probleemloos indoor rijden.

Precieze vermogensmeting komt van een Stages Gen 3 Dual Sided vermogensmeter. Meerdere overwinningen in de Tour de France kunnen niet verkeerd zijn - dit is de meest betrouwbare en nauwkeurige manier om uw watts naar de wereld van Watopia en daarbuiten te brengen.

Prijs = 2999€ + 90€ verzendingskosten

Outlet / toonzaalmodel / acties

Toonzaalmodel Phantom 5 Cycleops

De Phantom 5 is voorzien van verschillende aanpassingspunten, een ultra nauwkeurige weerstands unit en een speciaal ontworpen frame die bestand is tegen de zwaarste Tour De France sprints. Dit systeem voor professionele atleten én is tegelijkertijd gemakkelijk instelbaar voor eender welk niveau fietser.

• Bluetooth Smart EN ANT+ compatibel.
• Gecontroleerde weerstands technologie voor precieze regeling van kracht, hellingsgraad en versnelling
• PowerTap technologie biedt +/- 1.5% nauwkeurige powermeting.
• Integreert naadloos met CycleOps VirtualTraining.
• Nauwkeurige controle van weerstand om ieder type training uit te voeren.
• Vier punts aanpassing om identieke fit van uw echte weg/mtb originele fiets te kopieren.
• Freewheel naaf laat toe om te stoppen met trappen zodat u eventueel kan recuperen tussen verschillende inspanningen.
• 30 kg wegend vliegwiel simuleert uw outdoor fiets gevoel perfect.
• Wegstuur voor optimale positie.
• Stalen frame and stabiel platform is ideaal voor sprint en/of klim trainingen.
• Netsnoer , CycleOps zadel inclusief.
• Pedalen niet inbegrepen. Compatibel met standaard 19/6 pedaal as.

Prijs = 2699€ nu 1300€

Wie houdt nu niet van cookies