Rotor

Rotor

Wij van Triper4mance zijn er alvast van overtuigd dat investeren in een vermogensmeter zonder meer de beste investering is die je kan doen als je je fietsprestatie wil verbeteren. Koop je een vermogensmeter bij ons dan bepalen wij voor u gratis uw trainingszones (op basis van vermogen) aan de hand van een fietstest. Op die manier train je als een echte pro, succes gegarandeerd!

 

Bekijk het assortiment van Rotor

 

Stages cycling

Stages cycling

Via ANT+ and Bluetooth Smart technologie is de Stages Powermeter compatibel met alle ANT+ fietscomputers en de meest recente smartphone modellen. De nieuwe Stages Powermeter 2016 is dunner en heeft een 28% lager profiel dan het vorige model. Het smallere ontwerp zorgt voor een reductie van 17% frontale oppervlakte. Bovendien is het sterker. De nieuwe behuizing versterkt de batterijdeur en behuizing connectie met 200% t.o.v. het vorige model.

 
Specificaties
Nauwkeurigheid: ± 2%
Power meter housing: Nieuw laag profiel met nieuwe door interface  
Gewicht: slechts +20g op uw crank arm
Batterij levensduur:  200+ uren (type CR2032)
Vermogensbereik (Watts): 0 - 2500
Cadansbereik (rpm): 20 - 220
Water resistance rating: IPX7
Frame compatibiliteit: de meeste frames
Crank Compatibiliteit: alle Shimano Hollowtech II road cranks
Fietscomputer compatibiliteit: ANT+, Bluetooth Smart Ready
Software compatibiliteit: Training Peaks, Strava, Garmin Training Center and others
Bijkomende kenmerken:
Batterij vervangen zonder tools
Actieve temperatuurscompensatie
Accelerometer gebaseerde cadansmeeting
Draadloze firmware upgrades

 

Stages Power LR -  Shimano Dura-Ace 9100

Stages Power LR -  Shimano Dura-Ace 9100

Prijs = 999€

Stages Power LR -  Shimano Ultegra R8000

Stages Power LR -  Shimano Ultegra R8000

Prijs = 749€

Stages Power L - Shimano Dura-Ace 9100

Stages Power L -  Shimano Dura-Ace 9100

Prijs = 499€

Stages Power L - Shimano Ultegra 8000

Stages Power L - Shimano Ultegra 8000

Prijs = 399€

Stages Power L -  Shimano 105 5800

Stages Power L -  Shimano 105 5800

Prijs = 299€

Stages Power L - Shimano XTR M9000/9020

Stages Power L - Shimano XTR M9000/9020

Prijs = 529€

Stages Power L - Shimano XT M8000

Stages Power L - Shimano XT M8000

Prijs = 399€

Stages Power L - Shimano Dura-Ace Track

Stages Power L - Shimano Dura-Ace Track

Prijs = 649€

Assioma

Assioma

De installatie van de Assioma vermogensmeter kan worden vergeleken met een pedaalwissel. U heeft geen speciaal gereedschap nodig om de Assioma op uw fiets te monteren. De montage is zeer eenvoudig uit te voeren. Mocht u echter vragen hebben over de installatie, dan vindt u bij de levering een montage- en bedieningshandleiding.

Nieuw aan de Assioma DUO vermogensmeter is dat hij niet alleen over de ANT+ technologie beschikt. Nu kunt u de vermogensmeter ook via Bluetooth aansluiten op uw fietscomputer of smartphone (iOS en Android). Zo heeft u verschillende mogelijkheden om uw Assioma vermogensmeter aan te sluiten op een apparaat.

Assioma DUO

De Assioma DUO vermogensmeter heeft een ronde sensor op elk pedaal. Omdat de Assioma DUO een tweezijdige vermogensmeter is, meet hij de rechter- en linkerzijde. Hiermee kunt u uw rechter en linker prestatiewaarden afzonderlijk bekijken op uw fietscomputer of smartphone. Een ander voordeel van Assioma aan beide zijden is dat je een mogelijke dysbalans kunt detecteren. Met een tweezijdige vermogensmeter kunt u specifieker en nauwkeuriger trainen.

De Assioma DUO vermogensmeter overtuigt door zijn meetnauwkeurigheid. Favero biedt dus een grote consistentie en stabiliteit. De meetnauwkeurigheid is optimaal voor toepassingen op de weg en is klaar voor gebruik bij elke temperatuur tussen -10° en +60° graden. De meetnauwkeurigheid is +/- 1%.

De Assioma overtuigt door zijn robuustheid, stabiliteit en gewicht. De Assioma DUO weegt slechts 149,5 gram per pedaal (met batterij) en is daarmee een van de lichtste en meest compacte vermogensmetern pedalen. Omdat de technologie van de vermogensmeter volledig ingekapseld is, is hij extreem schokbestendig en volledig waterdicht.

De Assioma vermogensmeter heeft een oplaadbare batterij. Als de Assioma eenmaal opgeladen is, kunt u de Assioma vermogensmeter minimaal 50 uur gebruiken. Met de 2 meter lange USB-kabel kunt u de Assioma vermogensmeter direct aan het stuur opladen. De laadkabel heeft een magnetische stroomaansluiting.

Prijs = 695€

Assioma UNO

De Assioma sensor is geïntegreerd in het linker pedaal. Omdat de Assioma UNO een eenzijdige vermogensmeter is, meet hij alleen de linkerzijde. Dit betekent dat de waarde die links wordt gemeten tijdens het rijden wordt verdubbeld en dat het totale vermogen op deze manier wordt berekend. In tegenstelling tot het tweezijdige model gaat de eenzijdige Assioma vermogensmeter er altijd van uit dat de prestaties van beide benen gelijk zijn. Dit is echter voldoende voor een eenvoudige opleidingscontrole.

Assioma biedt +/- 1% nauwkeurige watt meting met grote consistentie en stabiliteit. De meetnauwkeurigheid is optimaal voor toepassingen op de weg en is klaar voor gebruik bij elke temperatuur tussen -10° en +60° graden.

Prijs = 445€

Wie houdt nu niet van cookies