Powertap

Powertap

Wij van Triper4mance zijn er alvast van overtuigd dat investeren in een vermogensmeter zonder meer de beste investering is die je kan doen als je je fietsprestatie wil verbeteren. Koop je een vermogensmeter bij ons dan bepalen wij voor u gratis uw trainingszones (op basis van vermogen) aan de hand van een fietstest. Op die manier train je als een echte pro, succes gegarandeerd!

 

 

Powertap P2 PEDALEN

POWERTAP P2 PEDALEN


Deze volgende generatie pedalen tilt onze originele "plug-and-play" -krachtmeters op, waardoor ze slanker, lichter en 20% langer meegaat. De P2-pedalen wegen minder dan 400 gram. Kenmerken zijn onder andere een aparte zilveren pedaalbody met een lagere klauwhoogte voor verbeterde schoen-naar-schoen compatibiliteit. Bovendien biedt hun dual-side aard u toegang tot onze geavanceerde pedaalmetingen, dat zijn gegevens die u kunt vertrouwen dankzij onze toewijding aan nauwkeurigheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Prijs = 925€

POWERTAP P1 PEDALEN

POWERTAP P1 PEDALEN
Robuust en duurzaam!
 
De nieuwste vermogensmeter van Powertap. Bewezen technologie geïmplementeerd in de pedalen. Robuust en duurzaam!
- Makkelijk switchen tussen de fietsen
- Slechts 174 gram
- Links-rechts verdeling
- ANT+ en Bluetooth smart compatibel
- Look compatibel

Prijs = 825€

POWERTAP P1 SINGLE

POWERTAP P1 SINGLE

- Powermeter ingebouwd in de pedalen, in dit geval alleen de linker pedaal, dus enkel-zijdige meting.

- Zeer robuust gebouwd en makkelijk uitwisselbaar en installeerbaar, PLUG-AND-PLAY.

- Dataoverdracht via ANT+ of Bluetooth Smart.

- Look compatibel
 

Prijs = 529€

Powertap G3 naaf

POWERTAP G3 NAAF
Bewezen technologie!
 
Deze Powertap naaf vervangt je bestaande wielnaaf en past in de meeste wielen. Kies de naaf met het juiste aantal gaatjes voor uw wiel.
Gewicht: 325 g
Precisie: +- 1,5%
Aantal gaatjes: 20, 24, 28, 32
Shimano/SRAM of Campagnolo

 

Prijs = 400€

Stages cycling

Stages cycling

Via ANT+ and Bluetooth Smart technologie is de Stages Powermeter compatibel met alle ANT+ fietscomputers en de meest recente smartphone modellen. De nieuwe Stages Powermeter 2016 is dunner en heeft een 28% lager profiel dan het vorige model. Het smallere ontwerp zorgt voor een reductie van 17% frontale oppervlakte. Bovendien is het sterker. De nieuwe behuizing versterkt de batterijdeur en behuizing connectie met 200% t.o.v. het vorige model.
 
Specificaties
Nauwkeurigheid: ± 2%
Power meter housing: Nieuw laag profiel met nieuwe door interface  
Gewicht: slechts +20g op uw crank arm
Batterij levensduur:  200+ uren (type CR2032)
Vermogensbereik (Watts): 0 - 2500
Cadansbereik (rpm): 20 - 220
Water resistance rating: IPX7
Frame compatibiliteit: de meeste frames
Crank Compatibiliteit: alle Shimano Hollowtech II road cranks
Fietscomputer compatibiliteit: ANT+, Bluetooth Smart Ready
Software compatibiliteit: Training Peaks, Strava, Garmin Training Center and others
Bijkomende kenmerken:
Batterij vervangen zonder tools
Actieve temperatuurscompensatie
Accelerometer gebaseerde cadansmeeting
Draadloze firmware upgrades

 

Stages Power LR -  Shimano Dura-Ace 9100

Stages Power LR -  Shimano Dura-Ace 9100

Prijs = 1299€

Stages Power LR -  Shimano Ultegra R8000

Stages Power LR -  Shimano Ultegra R8000

Prijs = 999€

Stages Power L - Shimano Dura-Ace 9100

Stages Power L -  Shimano Dura-Ace 9100

Prijs = 649€

Stages Power L - Shimano Ultegra 8000

Stages Power L - Shimano Ultegra 8000

Prijs = 559€

Stages Power L -  Shimano 105 5800

Stages Power L -  Shimano 105 5800

Prijs = 499€

Stages Power L - Shimano XTR M9000/9020

Stages Power L - Shimano XTR M9000/9020

Prijs = 649€

Stages Power L - Shimano XT M8000

Stages Power L - Shimano XT M8000

Prijs = 559€

Stages Power L - Shimano Dura-Ace Track

Stages Power L - Shimano Dura-Ace Track

Prijs = 649€

Rotor

Rotor

Bekijk het assortiment

 

Assioma

Assioma

De installatie van de Assioma vermogensmeter kan worden vergeleken met een pedaalwissel. U heeft geen speciaal gereedschap nodig om de Assioma op uw fiets te monteren. De montage is zeer eenvoudig uit te voeren. Mocht u echter vragen hebben over de installatie, dan vindt u bij de levering een montage- en bedieningshandleiding.

Nieuw aan de Assioma DUO vermogensmeter is dat hij niet alleen over de ANT+ technologie beschikt. Nu kunt u de vermogensmeter ook via Bluetooth aansluiten op uw fietscomputer of smartphone (iOS en Android). Zo heeft u verschillende mogelijkheden om uw Assioma vermogensmeter aan te sluiten op een apparaat.

Assioma DUO

De Assioma DUO vermogensmeter heeft een ronde sensor op elk pedaal. Omdat de Assioma DUO een tweezijdige vermogensmeter is, meet hij de rechter- en linkerzijde. Hiermee kunt u uw rechter en linker prestatiewaarden afzonderlijk bekijken op uw fietscomputer of smartphone. Een ander voordeel van Assioma aan beide zijden is dat je een mogelijke dysbalans kunt detecteren. Met een tweezijdige vermogensmeter kunt u specifieker en nauwkeuriger trainen.

De Assioma DUO vermogensmeter overtuigt door zijn meetnauwkeurigheid. Favero biedt dus een grote consistentie en stabiliteit. De meetnauwkeurigheid is optimaal voor toepassingen op de weg en is klaar voor gebruik bij elke temperatuur tussen -10° en +60° graden. De meetnauwkeurigheid is +/- 1%.

De Assioma overtuigt door zijn robuustheid, stabiliteit en gewicht. De Assioma DUO weegt slechts 149,5 gram per pedaal (met batterij) en is daarmee een van de lichtste en meest compacte vermogensmetern pedalen. Omdat de technologie van de vermogensmeter volledig ingekapseld is, is hij extreem schokbestendig en volledig waterdicht.

De Assioma vermogensmeter heeft een oplaadbare batterij. Als de Assioma eenmaal opgeladen is, kunt u de Assioma vermogensmeter minimaal 50 uur gebruiken. Met de 2 meter lange USB-kabel kunt u de Assioma vermogensmeter direct aan het stuur opladen. De laadkabel heeft een magnetische stroomaansluiting.

Prijs = 685€

Assioma UNO

De Assioma sensor is geïntegreerd in het linker pedaal. Omdat de Assioma UNO een eenzijdige vermogensmeter is, meet hij alleen de linkerzijde. Dit betekent dat de waarde die links wordt gemeten tijdens het rijden wordt verdubbeld en dat het totale vermogen op deze manier wordt berekend. In tegenstelling tot het tweezijdige model gaat de eenzijdige Assioma vermogensmeter er altijd van uit dat de prestaties van beide benen gelijk zijn. Dit is echter voldoende voor een eenvoudige opleidingscontrole.

Assioma biedt +/- 1% nauwkeurige watt meting met grote consistentie en stabiliteit. De meetnauwkeurigheid is optimaal voor toepassingen op de weg en is klaar voor gebruik bij elke temperatuur tussen -10° en +60° graden.

Prijs = 435€