logo SWS

SWS Wielen

Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid

Onze oprichters Kris Seminck en Kim Callebaut zijn uitermate kritisch voor alle producten die in eigen atelier worden gemaakt. Volgens datzelfde kwaliteitsprogramma selecteren zij voor u technisch hoogstaande producten en toeleveranciers op basis van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Lange termijn partner

We willen een betrouwbare lange termijn partner zijn voor onze dealers door betrouwbare producten en service te leveren, duidelijk en correct te communiceren en afspraken te respecteren.

Wielerpassie en zin voor precisie

De oprichters zijn geboren en getogen aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Het beeld van de zwoegende Flandrien die het uiterste vergt van zijn materiaal, is Kris Seminck niet vreemd. Als jonge twintiger ging hij zich onder de naam ‘Seminck Wheels and Sportbikes’ toeleggen op het onderhouden en tunen van sportfietsen.  Niet veel later werd zijn expertise in het bouwen en onderhouden van fietswielen erkend door DT Swiss.

Vanuit hun expertise als DT Swiss service center ontwikkelden Kris Seminck en Kim Callebaut vervolgens een eigen kwaliteitsprogramma dat aan de oorsprong ligt van een volledige eigen wiellijn: SWS Wheels.

SWS wielen

Bekijk assortiment

Zpeed

Zpeed

Zpeed wielen

Bekijk assortiment